Xiaomi Robot Vacuum X20+

599,00

Bëni pastrimin e shtëpisë më të lehtë dhe më efikas me Xiaomi Robot Vacuum X20+. Ky robot pastrues inteligjent ofron fuqi të lartë thithjeje dhe navigim të avancuar për të siguruar një pastrim të plotë dhe të shpejtë të të gjitha sipërfaqeve. Me funksione të përparuara si kontrolli përmes aplikacionit dhe plani i pastrimit të personalizuar, Xiaomi Robot Vacuum X20+ është zgjidhja ideale për një shtëpi të pastër pa mundim.

Disponueshmëria: Në stok

599,00

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812768556 Categories:

Specifications

Robot Vacuum

Item Dimensions: 350×350×97 mm
Rated Voltage: 14.4V⎓
Rated Power: 75W
Net Weight: 3.67 kg

All in one station

Item Dimensions: 586×427×340 mm
Rated Input: 220-240V~50/60Hz
Rated Output: 20V⎓1A
Power (during dust emptying): 1000W
Power (during cleaning): 30W
Power (air-drying + charging): 30W

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë