Mi Smart Camera C500 Pro

84,90

Xiaomi Smart Camera C500 Pro siguron shtëpinë tuaj me qartësi të jashtëzakonshme dhe një sërë veçorish. Rezolucioni i tij prej 5 MP jep imazhe të qarta, madje edhe me cilësi mahnitëse 3K. Vizioni i avancuar i natës ofron dy mënyra, duke ju lejuar të kapni pamje shumëngjyrëshe në dritë të ulët ose të kaloni në infra të kuqe tradicionale për errësirë të plotë. Dizajni i zmadhimit me pjerrësi me panje krenohet me një gamë horizontale 360° dhe vertikale 114°, duke eliminuar pikat e verbëra dhe duke siguruar mbulim gjithëpërfshirës. Zbulimi inteligjent i inteligjencës artificiale të njeriut minimizon alarmet e rreme duke u fokusuar në lëvizjen e njeriut, ndërsa biseda e dyanshme lejon komunikim në distancë, perfekt për ndërveprim me kafshët shtëpiake ose për të frenuar ndërhyrës të mundshëm. Për më shumë paqe mendore, kamera përmban një mburojë fizike të privatësisë që mund ta aktivizoni kur nuk e përdorni.

Disponueshmëria: Në stok

84,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812766392 Categories:

Specifikat

Product Name: Xiaomi Smart Camera C500 Pro
Product Model: MJSXJ16CM
Product Dimensions: 78 x 78 x 124mm
Product Net Weight: 301g
Power Input: 5V⎓2A
Video Encoding: H.265
Resolution: 2960 x 1666
Operating Temperature: -10°C to 45°C
Wireless Connectivity: 2.4GHz/5GHz, Bluetooth 5.2, Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n
Storage: MicroSD card (8GB–256GB)
Wi-Fi Maximum Output Power: 2400–2483.5MHz: <20dBm; 5150–5350MHz: <23dBm; 5470–5725MHz: <23dBm; 5725–5850MHz: <14dBm
Bluetooth Maximum Output Power: 2402–2480MHz: <10dBm

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë