Mi Temperature and Humidity Monitor PRO

29,90

Ora e monitorit të temperaturës dhe lagështisë Xiaomi – orë tavoline me sensor të temperaturës dhe lagështisë. Ekran i madh 3,7″ me bojë elektronike me lexueshmëri të përsosur nga të gjitha këndet. Ruan të dhënat e temperaturës dhe lagështisë për 6 muajt e fundit. Lidhshmëria – Bluetooth 5.0 BLE – Mund të lidhet me Mi Home përmes Smart Home Hub dhe të përdorë të dhënat e matura për aktivitete të automatizuara. 12 orë/ Modaliteti i orës 24 orë. Treguesi i buzëqeshjes për temperaturën dhe lagështinë optimale në shtëpi.

Disponueshmëria: Në stok

29,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177756016 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë