Mi Light Detection Sensor

14,90

Sensor drite nga Xiaomi i cili sherben per një ndriçim më të mirë në ambjentet tuaja. Perdoret duke u lidhur me Mi Smart Home Hub, pajisje inteligjente e kontrollit të shtëpisë që mund të lidhet me pajisjet inteligjente Wi-Fi, Zigbee dhe Bluetooth. Sensori është rezistent ndaj ujit dhe temperaturave të larta.

Disponueshmëria: Në stok

14,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177710865 Categories:

Model

GZCGQ01LM

Product type

Light sensor

Wireless connection

Zigbee

Dimensions

40mm x 40mm x 12mm

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë