Xiaomi Mi WiFi Range Extender AC1200

29,90

Perforcues i rrjetit Wifi deri ne 867 Mbps+ 300Mbps.Vendoset ne prize, eshte i pajisur me nje buton dhe drite LED dhe instalohet shume thjeshte me ane te aplikacionit Mi Home, sipas udhezimeve te treguara.

Disponueshmëria: Në stok

29,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177791987 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë