Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Compact EU

99,90

Një version në miniaturë i pastruesit popullor të ajrit. Ndihmon në shtëpi kundër pluhurit, erërave të gatimit, pirjes së duhanit, redukton aromat dhe qimet e kafshëve shtëpiake. I përshtatshëm për një dhomë me madhësi 16-27 m2, tërheq ajrin mbi 360°, filtrimi efektiv kap deri në 99,97% të grimcave të vogla deri në 0,3 mikron. Niveli jashtëzakonisht i ulët i zhurmës deri në 20 dB ideal për gjumë të pashqetësuar pranë pastruesit. Sigurisht mbështetje për WiFi, aplikacionin celular Mi Home dhe Google Assistant, Amazon Alexa. Ekrani me prekje i statusit OLED.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177775345 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë