Mi Handheld Vacuum Cleaner G10/G9 Mop Kit

17,90

Kompleti i pastruesve per fshesen me vakum Mi G10 –  dy shpërndarës në secilën anë lejojnë një shpërndarje të vazhdueshme dhe të barabartë të ujit nga rezervuari. Shpërndarësi i ujit përmban një unazë silikoni mbyllëse për të parandaluar rrjedhjen e padëshiruar të ujit. Mbështjellësi me mikrofibër thith lehtësisht ujin dhe bllokon pluhurin, duke siguruar pastrim të plotë. Mbushja e leckës mbulon të gjithë zonën rreth rezervuarit të ujit duke mbrojtur kështu mobiljet dhe dyshemetë nga gërvishtjet e mundshme.

Disponueshmëria: Në stok

17,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177723735 Categories:

Kompleti i pastruesve per fshesen me vakum Mi G10 –  dy shpërndarës në secilën anë lejojnë një shpërndarje të vazhdueshme dhe të barabartë të ujit nga rezervuari. Shpërndarësi i ujit përmban një unazë silikoni mbyllëse për të parandaluar rrjedhjen e padëshiruar të ujit. Mbështjellësi me mikrofibër thith lehtësisht ujin dhe bllokon pluhurin, duke siguruar pastrim të plotë. Mbushja e leckës mbulon të gjithë zonën rreth rezervuarit të ujit duke mbrojtur kështu mobiljet dhe dyshemetë nga gërvishtjet e mundshme.

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë