Mi Temeprature and Humidity Monitor 2

12,90

Monitorim i temeratures dhe lageshtise ne ambjente te brendshme. Pajisur me ekran LCD per tregimin e te dhenave te ndryshme. Te dhenat mund t’i shihni gjithashtu ne aplikacionin Mi Home. Montohet shume thjeshte ne mur. Fal sensorit shume te ndjeshem te dhenat vijne ne kohe reale dhe jane te sakta. Termometri konsumon shume pak enbergji, vetem nje bateri CR2032 ne vit.

Disponueshmëria: Në stok

12,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177717079 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë