Xiaomi Mi Door and Window Sensor 2

14,90

Sensor inteligjent për dyert dhe dritaret. Mjafton ta lidhni me blututhin e pajisjes suaj dhe shihni në kohë reale nëse dera apo dritarja ku keni instaluar pajisjen është e hapur apo e mbyllur. Perfekte për femailjet me fëmijë të vegjël ose me kafshë shtëpiake.

Disponueshmëria: Në stok

14,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177745874 Categories: Tags:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë