Xiaomi Mesh System AX3000 (1 Pack)

84,90

Mesh System  AX3000 është i pajisur me teknologjinë e  Wi-Fi 6 (802.11ax) dhe sistemin “Dual Band” të cilat sëbashku ju ofrojnë deri në dyfishin e shpejtësisë dhe mbulim më të mirë të valëve të internetit. Ky sistem siguron mbulimin e të gjithë shtëpisë dhe lidhjen e me shume se 254 pajisjeve në të njëjtën kohë.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177755507 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë