Xiaomi Vacuum Cleaner G20 Lite

Original price was: €129,00.Current price is: €99,90.

Bëni pastrimin e shtëpisë më të lehtë dhe efikas me Xiaomi Vacuum Cleaner G20 Lite. Ky fshesë me korrent portabël ofron fuqi të lartë thithjeje dhe dizajn të lehtë për përdorim të rehatshëm. Me bateri që zgjat dhe filtra të avancuar, Xiaomi G20 Lite është ideal për pastrimin e përditshëm të të gjitha sipërfaqeve. Perfekt për një stil jetese aktiv dhe të pastër.

Disponueshmëria: Në stok

Original price was: €129,00.Current price is: €99,90.

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812771921 Categories:

Specifications

Certification name: Cordless vacuum cleaner
Model: C203
Rated voltage: 22.2 V
Rated power: 215 W
Charging voltage: 27.0 V
Net weight: 2.4 kg
Product dimensions: 340 × 114 × 217 mm
Dust container volume: Approx. 0.55 L

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë