Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum

629,00

Një nivel i ri i pastrimit të dyshemesë. Kombinimi i fshesës me korrent, fshirjes dhe fshirjes me furçat rul moderne, shumë efikase. Pastrim i plotë i dyshemesë, me një rezervuar të veçantë për ujë të pastër dhe të ndotur. Deri në 35 minuta kohë funksionimi me një karikim të vetëm.

 

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177791291 Categories:

Specifikat

Parametrat e njësisë kryesore

Numri i modelitB302GL
Tensioni nominal21,6 V⎓
Fuqi e vlerësuar200 W
Tensioni i karikimit26.0 V⎓
Vlerësimi i rezistencës ndaj ujitIPX4
Pesha neto e produktitPërafërsisht 5.4 kg
Dimensionet250×250×1100 mm
Ngjyra e produktitE bardha
Parametrat e dokut

Numri i modelit të dokutB302CN-JZ
Hyrja e vlerësuar26.0V ⎓ 0.9A
Prodhimi i vlerësuar26.0V ⎓ 0.9A
Përmbajtja e paketës

Njësia kryesore x1 (përfshirë mbështetjen e furçës së rrotullës, leckën e furçës rul, mbulesën e furçës rul, elementin e filtrit, dorezën, rezervuarin e ujit të pastër, rezervuarin e ujit të ndotur dhe etiketën)
Dok×1
Shporta×1
Përshtatës i energjisë × 1
Montimi i fiksuar×1
Furçë pastrimi×1
Manuali i përdorimit×1

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë