Xiaomi Smart Blender

Original price was: €129,00.Current price is: €89,90.

Prerje në kënde të shumta me 8 tehe, përzierje e dyfishtë, e nxehtë dhe e ftohtë, 9 shpejtësi të rregullueshme
Receta të shpejta në linjë. Mban ngrohtësin deri në 4 orë

Disponueshmëria: Në stok

Original price was: €129,00.Current price is: €89,90.

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177780554 Categories:

Specifikat

Tensioni i vlerësuar
220–240 V~
Frekuenca e vlerësuar
50/60 Hz
Fuqia e Përzierjes
1000 W
Fuqia e ngrohjes
800–950 W
Pije e ftohtë Max. Kapaciteti
1600 ml
Pije e nxehtë Max. Kapaciteti
1200 ml
Dimensionet e produktit
188 x 222 x 436 mm
Lidhja me valë
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë