Xiaomi Robot Vacuum S10

349,00

Tani pastrimi është më i thjeshtë se kurrë më parë me Me Mi Robot Vacuum S10. Laseri LSD ndihmon fshesën me navigim të shpejtë e të saktë të ambientit, fuqia e thithjes është 4000Pa duke siguruar përthithjen e cdo papastërtie, me teknikën zig-zag dhe në formë Y-je pastrimi është akoma më eficient. Fshesa është pajisur me sensorë të cilët regjistrojnë objektet përreth si dhe aplikacioni Xiaomi Home App, i cili mundëson personalizimin e sistemit të pastrimit nga smartfoni juaj, ju lehtëson akoma më shumë pastrimin.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177781926 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë