Xiaomi Mi Vacuum Cleaner G10 Plus

319,00

Pastërti e pakufizuar me fshesën me korrent Xiaomi Mi G10 Plus! Motori efikas me teknologjinë 12 ciklonesh ofron fuqi të madhe dhe thithje efikase!

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177788642 Categories:

Specifikat

Function:
Suction + Sweep

Suction Power:
150 air watts

Level Indicator:
LED Indicator

Storage:
600ml Dust Bin

Battery:
2100mAh
2-in-1 wide flat suction: up to 65 mins
High-torque ground brush: up to 45 mins
Up to 4hrs charging

Power:
425W

Input Voltage:
110-240V

Other Features:
12-cone cyclone dust-separation
New 3+1 functional brush head set
Anti-entanglement roller brush
One-button self-locking design

Weight:
4.5kg

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë