Mi Body Composition Scale 2

34,90

Peshore elektronike. Pajisur me ekran LED per tregimin e peshes. Mund te lidhet me aplikacionin Mi Home per te matur BMI, masen muskulare, masen e kockave, masen trupore dhe per te krijuar profile te ndryshme per persona te ndryshem. Ndihmon ne ruajtjen e te dhenave gjate kohes qe jeni ne diete apo ne aktivitet fizik duke treguar progresin e bere per te arritur objektivin e vendosur.

 

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177707452 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë