Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Original price was: €69,90.Current price is: €54,90.

Kamer sigurie Mi 360 gradë me imazh tejmase të qartë me cilësi 2K, 3 milion piksela dhe mikrofon të dyfishtë me reduktim të zhurmave. Mund ta lidhni me çdo pajisje smart si celularë, tablet ose orën inteligjente Mi, për të qënë gjatë gjithë kohës koherent me çfarë ndodh.

Disponueshmëria: Në stok

Original price was: €69,90.Current price is: €54,90.

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177719721 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë