Mi Ionic Hair Dryer

49,90

Tharese flokesh nga Xiaomi. Than floket pa i demtuar ato. Pajisur me teknologjine e cila analizon temperaturen duke mos demtuar skalpin dhe floket. Nuk krijon elektricitet statik. Gjate tharjes se flokut kujdeset qe floku te mos thahet dhe te humbasi shkelqimin. Helike me shpejtesi deri ne 20,000 xhiro per minute e cila prodhon volum ajri deri ne 1.6 meter kub ne minute. Nivel zhurme minimal. Pajisur gjithashtu edhe me mbrojtje ndaj qarkut te shkurter dhe mbinxehjes. Dizajn minimalist dhe e lehte ne peshe.

 

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177707667 Categories:

Specifikat

Product nameMi Hair Dryer
Model no.CMJ03LX
Rated voltage220 V~
Dimensions144×79×237 mm (including nozzle)
Rated power1800W
Rated frequency50Hz
Net weight595g (including air nozzle)
Power cord length1.7m

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë