Xiaomi Mi Camera 2K (Magnetik)

49,90

Kamer sigurie 2K me lente të përparuara të cilat kapin imazhe me ngjyra të qarta edhe në ambjente me pak dritë. Sensori i indetifikimit të njerzve filtron gjithashtu alarmet fallso dhe ju sjell alarme vetëm atëherë kur vërtetë ka prani të personave të tjerë. Mund ta lidhni me aplikacioin Mi Home dhe nga aty të kontrolloni çdo njoftim apo parametër.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177749032 Categories:

Specifikat

Rated input5V〜1A
Video encoding H.265
Operating temperature-10°C to 50°C
Resolution2304 x 1296
Product dimensions60 x 48 x 67.5mm
Lens angle125°
Wireless connection Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
StorageMicro SD card
Compatible withAndroid 6.0 & iOS 11.0 or above

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë