Xiaomi Mi Wireless Switch

13,90

Çeles nga Xiaomi i cili perdoret duke u lidhur me Mi Smart Home Hub, pajisje inteligjente e kontrollit të shtëpisë që mund të lidhet me pajisjet inteligjente Wi-Fi, Zigbee dhe Bluetooth. Çelesi mund te perdoret per qellime te ndryshme si: kontrolli i Pastrueses Xiaomi, Pastrueseve te ajrit ose mund te perdoret edhe si zile dere. Eshte me permasa te vogla dhe mund te vendoset kudo neper shtepi. Mund ta lidhni me WiFi me njesine qendrore.

Disponueshmëria: Në stok

13,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177710834 Categories:

Dimensions 3.60 x 3.60 x 1.15 cm

Weight 200 g

Material Flame Resistant Plastic

Powered by 1 x 3V CR1632 button battery

Operating temperature 0 C — 40 C

Color White

Package Contents

1 x Wireless Switch

1 x Manual and warranty card

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë