Xiaomi Solar Outdoor Camera BW 400 Pro Set

Original price was: €159,00.Current price is: €129,00.

Siguroni ambientin tuaj të jashtëm me Xiaomi Solar Outdoor Camera BW 400 Pro Set. Kjo kamerë e fuqishme dhe e qëndrueshme vjen me panele diellore për një funksionim të vazhdueshëm dhe miqësor me mjedisin. Me rezolucion të lartë 2K dhe kënd shikimi të gjerë, kap çdo detaj të rëndësishëm ditën dhe natën. Kamera është e pajisur me funksione të avancuara si detektimi i lëvizjes, alarmet në kohë reale, dhe regjistrimi i zërit. Dizajni i saj rezistent ndaj kushteve atmosferike e bën të përsosur për çdo ambient të jashtëm. Kontrolli dhe monitorimi janë të lehta përmes aplikacionit mobil Xiaomi.

Zgjidhni Xiaomi Solar Outdoor Camera BW 400 Pro Set për një siguri të plotë dhe të qëndrueshme të ambientit tuaj të jashtëm.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6941812748244 Categories:

Specifications

Product name: Xiaomi Solar Outdoor Camera BW400 Pro Set Specifications
Product Model: BW400 Pro
Battery Capacity: 10000mAh
Resolution: 2.5K
Viewing Angle: 132°

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë