Xiaomi Mi Router AX3200

Original price was: €69,90.Current price is: €54,90.

Ruteri AX3200, ka performancë të lartë dhe mbulim më të gjerë. I pajisur me teknologjinë e Wi-Fi 6 ultra të shpejtë. Wi-Fi 6 është qasja më e fundit në standardet e Wi-Fi i cili mundëson reduktimin në mënyrë të konsiderueshme të vonesave të valëve në pajisje edhe kur ka shumë përdorues në të njëjtën kohë.

Disponueshmëria: Në stok

Original price was: €69,90.Current price is: €54,90.

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177754951 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë