Xiaomi Mi Robot Vacuum E5 Side Brush

Siguroni një pastrim të plotë dhe efikas me Furçën Anësore Xiaomi Robot Vacuum E5. Kjo furçë cilësore ndihmon në mbledhjen e pluhurit dhe mbeturinave nga cepat dhe skajet e vështira për t’u arritur, duke përmirësuar performancën e përgjithshme të robotit tuaj pastrues. Me një dizajn të qëndrueshëm dhe instalim të lehtë, Furça Anësore Xiaomi Robot Vacuum E5 është një aksesor i domosdoshëm për një pastrim të shkëlqyeshëm.

SKU: 6941812760710 Categories:

Specifications

Model: C108GL-BS
Quantity: 2 pieces

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë