Xiaomi Mi Smart Home Hub 2

44,90

Xiaomi Smart Home Hub 2 di se si të marrë kontrollin e shekullit të 21-të. Porta mundëson përdorimin e sensorëve, çelsave, dhe merr kontrollin e të gjithë sistemit IoT. Lidhje e qëndrueshme me Bluetooth 5.0 BLE dhe lidhje të certifikuar Zigbee 3.0.

Disponueshmëria: Në stok

44,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812703427 Category:

Specifikat

 • Product Model: DMWG03LM
 • Dual band Wifi (More Stable Connections)
 • Support 3 Protocols: Bluetooth, Bluetooth mesh, ZigBee
 • Wired Network ports: 10/100Mbps Ethernet
 • High Capacity Memory: 128MB
 • Dual Core CPU: 1GHz
 • Operating temperature: -10°C–50℃
 • Operating humidity: 0%-95%RH (non-condensing)
 • Input parameters: 5V⎓1A

General Features:

 • Compatible with: Android 5.0 or iOS 12.0 and above
 • Standards implemented: GB/T 4943.1-2011
 • Wireless connection: Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n 2.4GHz/5GHz, Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4, Bluetooth 5.0
 • Product dimensions: 95 × 95 × 26mm

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë