Xiaomi Mi Robot Vacuum E5

Original price was: €129,00.Current price is: €99,90.

Lehtësoni pastrimin e shtëpisë tuaj me Xiaomi Mi Robot Vacuum E5. Ky robot pastrues inteligjent ofron fuqi të lartë thithjeje dhe teknologji të avancuar të navigimit për një pastrim të thellë dhe efikas të të gjitha sipërfaqeve. Me kontroll të thjeshtë përmes aplikacionit dhe funksione të automatizuara, Mi Robot Vacuum E5 siguron një shtëpi të pastër pa asnjë mundim nga ana juaj. Perfekt për një rutinë të zënë dhe një shtëpi të pastër çdo ditë.

Disponueshmëria: Në stok

Original price was: €129,00.Current price is: €99,90.

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812760673 Categories:

Specifications

Product name: Robotic Vacuum Cleaner
Dimensions: Φ300x70mm
Rated power: 25W
Rated voltage: 14.4V⎓
Charging voltage: 20V⎓
Battery capacity: 2500mAh (rated capacity)
2600mAh (nominal capacity)
Net weight: 2.3kg
Obstacle detection: Sensing plate
Main brush type: Fixed
Mopping: Fixed plate

Charging Dock

Model: CDZC108
Dimensions: 170×134×82.5mm
Rated input: 20V⎓ 0.6A
Rated output: 20V⎓ 0.6A

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë