Xiaomi Mi Robot Vacuum E5 Filter

Ruani performancën maksimale të robotit tuaj pastrues me Filtrin Xiaomi Robot Vacuum E5. Ky filtër i avancuar kap pluhurin, papastërtitë dhe alergjenët, duke siguruar një pastrim më të pastër dhe më higjienik. Me instalim të lehtë dhe material cilësor, Filtri Xiaomi Robot Vacuum E5 është thelbësor për mirëmbajtjen dhe funksionimin optimal të robotit tuaj pastrues.

SKU: 6941812760703 Categories:

Specifications

Model: C108GL-LW
Quantity: 2 pieces

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë