Xiaomi Mi 2-in-1 USB Cable Micro USB toType C (30cm)

6,90

Kablloja Mi 2-në-1 USB Micro USB / USB Type C ka një gjatësi prej 30 cm dhe një majë të dyfishtë Micro USB dhe USB të tipit C. Dizajni universal e bën shumë më të lehtë karikimin dhe lidhjen e telefonit inteligjent.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6970244524928 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë