10000mAh Mi Wireless Power Bank

29,90

Power Bank  me kapacitet 10.000 mAh. Mund të karikoj deri në tri pajisje njëkohësisht (një me anë të karikimit pa kabllo dhe dy të tjera nëpërmjet portave USB).  Është universale, pra mund të karikoj çdo lloj smartoni. Suporton karikimin e shpejtë 10W dhe gjithashtu mund ta merrni me vete dhe gjatë fluturimeve tuaja.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177716232 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë