Mi Electric Toothbrush T500

39,90

Furce dhembesh nga Xiaomi, dridhje me frekuence te larte 31000 here ne minute dhe force 230gf.cm. Pastroni dhembet ne menyren me te thjeshte te mundshme dhe me efikasitet te larte. Koke anti ndryshk dhe anti gerryerje nga uji. Rezistente ndaj ujit. Vetem nje buton ndezje dhe fikje. Menyra te ndryshme te te pastruarit te dhembeve te ndryshueshme sipas deshires. Aftesi pershtatese sipas menyres me te cilen po leviz furca. Karikim me induksion. Mund te lidhet gjithashtu edhe me aplikacionin Mi Home per te perditesuar programin e furces por edhe per te bere ndryshime sipas deshires.

 

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177713095 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë