Mi Electric Scooter Essential

419,00

Skuter elektrik me shpejtësi maksimale 20 km/h dhe fuqi maksimale 500W. Është rezistent ndaj ujit në nivel IP54, bateri me kapacitet 5100 mAh dhe rekomandohet të përdoret nga persona me gjatësi 120 cm deri në 200 cm.

 

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177714573 Categories:

Specifikat

Autonomia e përgjithshme 20 km
Këndi maksimal i ngjitjes 10%
Frenimi E-ABS dhe frena me disk
Fuqia nominale 250 W
Fuqia maksimale 500 W
Goma 8.5 inç para dhe mbrapa
Mbrojtja e kontrolluesit nga nëntensioni 29V±0.5V
Kufiri aktual i kontrolluesit 17A±0.5A
Lloji i motorit Motor DC pa furça me shpejtësi të ulët
Ngarkesa maksimale 100 kg
Madhësia e shoferit  120cm-200cm
Mosha e shoferit 16-50
Temperatura e funksionimit -10°C deri në 40°C
Temperatura e ruajtjes -20 deri në 45°C
Indeksi IP IP54
Koha e ngarkimit 3.5 orë

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë