Xiaomi Mi Smart Band 7 Strap

9,90

Rryp silikoni zëvendësues origjinal për Xiaomi Smart Band 7. Mbërthehet me një kunj, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe grisjeve. Gjatësia e rregullueshme 160-224 mm.

I pajtueshëm vetëm me Xiaomi Smart Band 7, nuk përshtatet me modelet më të vjetra ose modelin Pro.

Verejtje: Transporti nuk perfshihet ne qmim.

Ngjyra
Black

9,90

Blej Tani
Në shportë
SKU: N/A Categories:

Rryp silikoni zëvendësues origjinal për Xiaomi Smart Band 7. Mbërthehet me një kunj, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe grisjeve. Gjatësia e rregullueshme 160-224 mm.

I pajtueshëm vetëm me Xiaomi Smart Band 7, nuk përshtatet me modelet më të vjetra ose modelin Pro.

Verejtje: Transporti nuk perfshihet ne qmim.

Additional Information

Ngjyra

, , , , , , ,

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë