Xiaomi Mi Commuter Backpack

29,90

Xiaomi Commuter Backpack i gjeneratës së ardhshme ofron përdorshmëri biznesi nën një dizajn në modë. E përshtatshme për udhëtimet e përditshme dhe udhëtimet e shkurtra pune, çanta e shpinës së udhëtarëve është shumë e gjithanshme. Ndarjet shumëfunksionale ofrojnë gjithashtu akses të shpejtë dhe të lehtë. Një ndarje kryesore me kapacitet të madh ofron shumë hapësirë dhe xhepa të organizuar për gjërat tuaja.

Ngjyra
Light Grey

29,90

Blej Tani
Në shportë
SKU: N/A Categories:

Specifikat

Product colourLight blue, Light grey, Dark grey
Model no.:XDLGX-04
Product capacityApproximately 21 L
Dimensions:320 × 160 × 440 mm
Product materials:
Fabric: Polyester fiberLining: Polyester fiber

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë