Mi Buds 3

Original price was: €109,00.Current price is: €54,90.

Kufje me teknologjinë aktive të anulimint të zhurmave që shkojnë përtej saj. Duke ruajtur veçoritë kryesore të anulimit të zhurmës, shquhen edhe për nga cilësia e zërit. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të mbyllni sytë dhe të shijoni muzikën e pastër dhe pa pengesa që vetëm këto kufje mund t’jua ofrojnë.

Ngjyra
Black

Original price was: €109,00.Current price is: €54,90.

Disponueshmëria: Jasht stokut

Blej Tani
Në shportë

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë