Mi Watch Strap (3-Copë)

17,90

Mi Watch Strap është i përbërë nga një material i rehatshëm. Nuk ndryshon ngjyrë dhe është mjaft rezistent. Vjen në ngjyra të ndryshme të cilat mund t’i përshtasni mjaft mirë me stilin tuaj.

Disponueshmëria: Në stok

17,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177730122 Categories:

Mi Watch Strap është i përbërë nga një material i rehatshëm. Nuk ndryshon ngjyrë dhe është mjaft rezistent. Vjen në ngjyra të ndryshme të cilat mund t’i përshtasni mjaft mirë me stilin tuaj.

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë