Xiaomi Robot Vacuum X10+

849,00

Stacioni inteligjent të gjitha-në-një plotësisht automatike mbështet funksione shumëdimensionale si grumbullimi automatik i pluhurit, larja e nënshtresës, tharja e ngrohtë dhe rimbushja. Frekuenca e grumbullimit të pluhurit dhe mënyrat e pastrimit mund të rregullohen gjithashtu për përdorim plotësisht pa duar. Thithje + Fshirje + Larje e dyfishtë + Tharje

Disponueshmëria: Në stok

849,00

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177794070 Categories:

Specifikat

Robot vacuum
Model
B101GL
Dimensions
350 x 350 x 97mm
Rated voltage
14.4V⎓
Rated voltage – 1
14.4V – 1
Rated voltage – 2
14.4V – 2
Rated power
70W
Net weight
3.8kg
Xiaomi Robot Vacuum X10 Plus
All-in-one station
Model
JZ2202
Dimensions
423 x 340 x 568mm
Rated input
220–240V ~ 50/60Hz
Rated output
20V ⎓ 2A
Dust collection power
1000W
Drying + Charging power
90W
Cleaning power
55W
Water resistance rating
IPX1
All-in-one station net weight
8.3kg
Xiaomi Robot Vacuum X10 Plus
Package contents
Robot vacuum x1
All-in-one station base x1
(Includes dust bag, clean water tank, dirty water tank, wash plates)
Main brush x1
(Installed)
Brush cover x1
(Installed)
Dust bag x1
(Replacement)
Dustbin x1
(Installed)
Pads x2
(Installed)
Pad plates x2
Side brush x1
Cleaning tool x1
Power cable x1
User manual x1

Te tjera

Funksioni:
Thithje + Fshirje + Larje e dyfishtë + Tharje

Shkalla e thithjes:
4000Pa

Planifikimi i rrugës: Shmangia
e avancuar LDS
Al + 3D e pengesave

Furça anësore:
1

Zhurma:
<50dB

Ruajtja: kuti
pluhuri 350 ml; Depozita uji 80 ml

Lidhja e rezervuarit të ujit:
WiFi 2.4 GHz

Aplikacioni:
Xiaomi Home

Asistenti zanor:
Asistenti i Google
Amazon Alexa

Bateria:
5200 mAh
Jetëgjatësia e baterisë deri në 2 orë

Fuqia:
70W
14.4V (tensioni i vlerësuar)

Karakteristika të tjera:
Vetëpastrim automatik, vetë-zbraz, thahet vetë dhe rimbushje me ujë
Mbushëse lecke rrotulluese me dy leckë
me ngritje automatike
Sistemi i tharjes me ajër të nxehtë
Google/ Alexa 2022.8**
Track Cleaning Progressvia Aplikacioni
i zgjedhur Pastrim i dhomës nëpërmjet aplikacionit
Pastrim zonal nëpërmjet aplikacion
Muri virtual nëpërmjet aplikacionit
Hartat me shumë kate nëpërmjet aplikacionit
Harta 3D nëpërmjet aplikacionit

Përmasat:
350 x 350 x 97 mm
3.8 kg

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë