Xiaomi Redmi Buds 4 (White)

64,90

Një gjeneratë e re e kufjeve të njohura të klasës së mesme të lartë. Mbështetje për karikim me valë, reduktim i avancuar i zhurmës ANC deri në 35 dB, shpërndarje cilësore të zërit, drejtues audio 6 dhe 10 mm, 3 mikrofona me reduktim të zhurmës për thirrje të qarta, rezistencë ndaj pluhurit dhe ujit IP54. Jetëgjatësi shumë e lartë e baterisë deri në 6 orë kufje dhe 30 orë të tjera me kutinë e karikimit. Lidhni deri në dy pajisje në të njëjtën kohë, Bluetooth V5.2, modaliteti i lojës me vonesë të ulët, ndalimi automatik i riprodhimit kur hiqet nga veshi. Përputhshmëri universale me Android, iOS dhe Windows.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177773853 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë