Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000mAh

Original price was: €74,90.Current price is: €59,90.

Kapaciteti 20,000 mAh, porte 2x USB-A (dalje) + 1x USB Type-C (hyrje/dalje). Mund të karikojë laptopë, MacBook, Nintendo Switch, etj. me një dalje deri në 50 W përmes USB Type-C. Power Bank mund të karikohet me një hyrje deri në 45 W në vetëm 4,5 orë. Mund të karikohen deri në 3 pajisje njëherësh. Mbështetje për karikimin e pajisjeve me rrymë të ulët (kufje, orë inteligjente).

Disponueshmëria: Në stok

Original price was: €74,90.Current price is: €59,90.

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë

Specifikat

Power Bank i ri Xiaomi Mi 50W 20000mAh shton mbështetje për karikimin 10V në 5A, që jep një fuqi dalëse deri në 50W. Kështu që mund ta karikoni plotësisht Mi 11 në vetëm 44 minuta. Dhe nëse keni një iPhone 12, mund ta karikoni deri në 4 herë.

Përparësitë kryesore

  • Kapaciteti i madh 20000 mAh
  • Karikim i shpejtë 50 W përmes lidhësit USB-C, karikimi i bankës së energjisë deri në 45 W
  • Gjithsej 3 porte karikimi
  • Ai gjithashtu mbështet karikimin e pajisjeve me rrymë të ulët
  • Elementet mbrojtëse parandalojnë mbinxehjen , qarkun e shkurtër dhe incidente të tjera

Kapacitet i mirë

Ndërsa rritja e kapacitetit tenton të shmangë gjeneratat e reja të telefonave inteligjentë, Power Bank luan një rol të rëndësishëm në jetën e përditshme. Ndërsa fuqia e pajisjeve inteligjente vazhdon të rritet, nevojitet gjithnjë e më shumë energji elektrike. Xiaomi Mi 50W Power Bank 20000mAh e ofron këtë energji menjëherë. Kjo do të thotë deri në 1,9 herë të karikuar Xiaomi Mi 11 ose pothuajse 4 herë të karikuar iPhone 12. Power Bank mund të karikojë jo vetëm telefonin tuaj, por edhe laptopin tuaj nëpërmjet lidhësit USB-C.

Lista e laptopëve të pajtueshëm është e gjatë, por në përgjithësi mund të themi se çdo laptop me mbështetje USB Power Delivery mund të karikohet me këtë powerbank. Megjithatë, kini parasysh kufirin 50 W, kështu që nëse jeni duke luajtur në mënyrë aktive ose duke bërë aktivitete më të vështira në laptop, karikimi mund të jetë shumë i ngadaltë. Laptopët e fuqishëm vijnë me adaptorë të energjisë me fuqi të dyfishtë ose të trefishtë, kjo duhet të merret parasysh.

Karikimi i shpejtë

Ju mendoni se rimbushja e një thërrime të tillë nuk do të ketë rëndësi për disa dhjetëra minuta. Falë karikimit të shpejtë (funksionon në të dyja anët) nuk do të zgjasë as gjithë ditën. Kur përdorni një karikues klasik 10 W, prisni rimbushje 100% në 11 orë , por përdorimi i 45 W është vetëm 4,5 orë . Treguesit LED përdoren si tregues i energjisë së mbetur.

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë