Xiaomi Mi Robot Vacuum -Mop 2

349,00

Eksperti juaj i pastrimit të dyshemesë. Thithje e fuqishme prej 2700Pa. Pastrim i përmirësuar nën presion. Karakteristika të përmirësuara interaktive inteligjente. Jetëgjatësia e baterisë deri në 110 minuta. Pastrim efektiv dhe pastrim efikas

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177743610 Categories:

Specifikat

Product dimensions353×350×81mm
ColourWhite
Product net weight3.6 kg
Wireless connectionWi-FilEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Rated ovltage 14.4V
Rated power 40W
Battery2900mAh (rated capacity)/3200mAh (nominal capacity)

Charging Dock
Product dimensions130×126×93mm
Rated input100-240V~50/6 0Hz 0.5A
Rated output19.8 ⎓1A
Package contents
Main unitCharging DockCleaning toolPower cableWater tankMop padSide brushUser Manual
Cliff Sensor
To detect cliffs and trigger the machine to move backwards Approximate distance of greater than 8cm for typical white medium (in an experimental setting)
Optical Tracking Sensor
To calculate the device mileage About 4 to 6 cm above the ground
Visual Navigation Sensor
To navigate and position the deviceField of view: about 137°post

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë