Mi Smart Standing Fan 2 Lite

74,90

Mi Smart Fan 2 Lite ka një fuqi maksimale prej 45 W dhe një nivel të ulët zhurme prej 37,2 dB.

Avantazhi i Mi Smart Fan 2 Lite është rregullimi i lartësisë për instalim të përshtatshëm në një tavolinë zyre ose dysheme. Tifoz ofron disa mënyra (standard dhe modaliteti i fjetjes) me tre shpejtësi të ndryshme.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177716836 Categories:

Specifikat

Niveli i zhurmes≤58 dB(A)
Dimensionet343 × 330 × 1000 mm
Lidhje me valëWi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Tensioni nominal220–230 V~
Fuqi e vlerësuar38 W
Frekuenca e vlerësuar50/60 Hz
Diametri i tehut285 mm
Pesha neto3.5 kg
Gjatësia e kabllit të energjisë160 cm
Kjo pajisje ka numrin e mëposhtëm të autorizimit modelModuli i transmetuesit me valë CMIIT ID 2017DP7231

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë