Xiaomi Mi Robot Vacuum E10

239,00

Xiaomi Robot Vacuum E10 -Fshesë me korrent robotik – fuqi thithëse 4000 Pa , e cila është një nga avantazhet e rëndësishme për fshesat me korrent të klasit ekzistues. Përparësitë e tij kryesore janë 3 lloje të mënyrave të pastrimit: vakum ; Fshesë me korrent dhe pastrimin me uje. Lartësia e fshesës me korrent është 8 centimetra, gjë që lehtëson lëvizjen e saj të qetë edhe nën mobilje. Roboti ka një pastrim zigzag , dhe puna e tij sigurohet nga një bateri 2600mAh apo 110 minuta. Roboti mund të kontrollohet plotësisht meAplikacioni Mi Home (Xiaomi Home) .

Disponueshmëria: Në stok

239,00

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6941812703670 Categories:

Specifikat

Numri i modelitB112
Dimensionet kryesore të njësisëΦ325x80mm
Fuqi e vlerësuar35 W
Tensioni nominal14.4 V⎓
Tensioni i karikimit20 V⎓
Kapaciteti i baterisë2500 mAh (kapaciteti i vlerësuar)
2600 mAh (kapaciteti nominal)
Dok karikimi

Modeli i bankës së karikimitCDZB112
Hyrja e vlerësuar20V⎓ 0,6A
Prodhimi i vlerësuar20V⎓ 0,6A
Dimensionet e produktit146×122×87,5 mm
Përmbajtja e paketës

Njësia kryesore×1

Furça kryesore×1

(I parainstaluar në njësinë kryesore)

Rezervuari i ujit 2-në-1 dhe kontejneri i pluhurit×1(Mund të përdoret në modalitetin e vakumit ose të fshirjes)Furça anësore×1Mbulesa e furçës×1(I parainstaluar në njësinë kryesore)Pad×1(I instaluar paraprakisht në kornizën e leckës)Korniza e leckës ×1Përshtatës i energjisë ×1Doku i karikimit ×1Furça e pastrimit ×1(Në rezervuarin e ujit 2 në 1 dhe në kontejnerin e pluhurit)Manuali i përdorimit ×1

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë