Mi Mesh System AX3000(2-pack)

149,00

Mesh System  AX3000 është i pajisur me teknologjinë e  Wi-Fi 6 (802.11ax) dhe sistemin “Dual Band” të cilat sëbashku ju ofrojnë deri në dyfishin e shpejtësisë dhe mbulim më të mirë të valëve të internetit. Ky sistem siguron mbulimin e të gjithë shtëpisë dhe lidhjen e me shume se 254 pajisjeve në të njëjtën kohë.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177743221 Categories:

Specifikat

ProcessorQualcomm® IPQ5000 Dual-core A53 1.0GHz CPUNetwork processing unitSingle core 1.0GHz NPUMemory256MB2.4G Wi-Fi2×2 (supports up to IEEE 802.11ax protocol, the theoretical maximum rate is 574Mbps)5GHz Wi-Fi2×2 (supports up to IEEE 802.11ax protocol, the theoretical maximum rate is 2402Mbps)AntennasHigh gain antennasHeat dissipationNatural heat dissipationTotal ports1×10/100/1000Mbps self-adaptive WAN port (Auto MDI/MDIX) 3×10/100/1000Mbps self-adaptive LAN ports (Auto MDI/MDIX)LED indicator light2 lights, System indicator × 1, Internet indicator × 1System reset button×1Mesh networking button×1Power input port×1Protocol standardsIEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax,IEEE 802.3/3u/3ab
Wireless specifications

Dual-band2.4GHz, 5GHzModulation11b:DSSS:DBPSK(1Mbps),DQPSK(2Mbps),CCK(5.5/11Mbps)11a/g:OFDM:BPSK(6/9Mbps),QPSK(12/18Mbps),16QAM(24/36Mbps), 64QAM(48/54Mbps)11n:MIMO-OFDM:BPSK,QPSK,16QAM,64QAM. Data rate:MCS0-MCS1511ac:MIMO-OFDM:BPSK,QPSK,16QAM,64QAM,256QAM.11ax:MIMO-OFDM:BPSK,QPSK,16QAM,64QAM,256QAM,1024QAM.Data rates: MCS0-MCS11 (supports 2 streams).
Software specifications

Operating systemMiWiFi ROM, a smart router operating system based on OpenWRTWiFi EncryptionWPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3-SAE encryption, Wireless access control (black and white list), SSID hiddenManagement applicationsSupports Web, Android, iOS
Working Environment

Working environment Temperature0-40℃Operating humidity10%-90%RH (non-condensing)Storage temperature-40-70℃Storage humidity5%-90%RH (non-condensing)

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë