Mi Ionic Hair Dryer H300

39,90

Tharësja jon e flokëve H300 është kompakte dhe peshon shumë pak. Ka përmasa aq të vogla sa mund ta merrni lehtësisht me vete edhe kur udhëtoni. I than flokët shumë shpejtë dhe i lë ata plot shkëlqim dhe pa dëmtime.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177744259 Category:

Specifikat

  • Product model no. CMJ01ZHM
  • Rated power 1600 W
  • Product dimensions 135 × 77 × 215 mm (including air nozzle)
  • Rated frequency 50 Hz
  • Rated voltage 220 V~
  • Product net weight 498 g (including air nozzle)

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë