Xiaomi Trueclean W10 Ultra Wet Dry Vacumm

Original price was: €849,00.Current price is: €699,00.

Kaloni në metodat konvencionale të pastrimit. Teknologji inovative me temperaturë të lartë. Pastroni në thellësi dyshemetë e të gjithë shtëpisë. Zbutni njollat ​​në temperaturë të lartë. Njollat ​​do të zhdukur sa hap e mbyll sytë. Furça me rul fshin dyshemenë 15 herë në sekondë. Shpërbën në mënyrë efektive njollat ​​e forta si salca, vaji dhe orizi. Furça me rul kryen vetëpastrim 15 herë për çdo sekondë pastrimi. Kjo fshesë inteligjente nuk duhet të mungojë kurrsesi në shtëpitë tuaja. Tashmë pluhurat dhe papastërtitë nuk do jenë më problem.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177790416 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë