Xiaomi Mi Smart Space Heater S

139,00

Xiaomi Mi Smart Space Heater S, Ngrohës elektrik inteligjent 2200W me kontroll zanor telekomandë nëpërmjet smartfonit – Google Assistant dhe mbështetje Amazon Alexa – 2200W – I përshtatshëm për mjedise deri në 46m2 – Temperatura konstante midis 18-28ºC

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177718267 Categories:

Specifikat

Fuqi e vlerësuar2200 W
Tensioni i vlerësuar230 V, 50 Hz
Temperatura18/20/22/24/26/28
Kohëmatësi në pajisje1/3/5/9-orë
Kohëmatësi i rregullueshëm sipas aplikacionit0-12 orë
LidhshmëriaWi-Fi 2.4 GHz
Madhësia780×216×526 mm
Pesha neto5.7 kg

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë