Xiaomi Mi Robot Vacuum S10+

539,00

Pastrim me presion me dy koka pastruese për heqjen efektive të njollave. Falë fuqisë thithëse të ventilatorit (4000Pa), nevojat e pastrimit të përditshëm mbulohen plotësisht. 4 cilësimet e fuqisë thithëse ju lejojnë të hiqni pluhurin, qimet dhe grimcat e mëdha me një lëvizje.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6934177794025 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë