Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite

439,00

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite ka një shpejtësi maksimale prej 25 km/h, e cila së bashku e bën ngasjen edhe më të lehtë dhe më komode. Xiaomi Scooter 4 Lite është jashtëzakonisht i lehtë për t’u bartur, pasi dizajni i tij i palosshëm, i cili merr vetëm tre sekonda për t’u palosur, ju lejon të mbani me lehtësi skuterin, ta vendosni në bagazhin e një makine etj.

Disponueshmëria: Jasht stokut

SKU: 6941812720943 Categories:

Specifikat

Max. speed25km/h (maximum speed for each mode: Walking mode: 6km/h; D: 20km/h; S: 25km/h)
Travel rangeApprox. 20km
Product weight15.6kg
Max. inclineApprox. 14%
BrakingFront E-ABS + rear drum brake
Rated motor power300W
Max. motor power600W
Tires8.5″ pneumatic tire
Max. load100kg
Rider height120cm-200cm
Rider ageAge 16-50
Working temperature-10°C ~ 40°C
Storage temperature-20°C ~ 45°C
IP ratingIP54
Charging timeApprox. 4.5 hours
Battery specifications

Lithium-ion battery
Battery modelP2185-BA2A
Rated capacity5200mAh/187Wh
Charging temperature range0°C ~ 40°C
Adapter specifications

Output power53W
Input current2A Max
Rated output1.3A
Input voltage100-240VAC
Max output voltage42VDC
Package contents

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite ×1
Power adapter ×1
T-share allen wrench ×1
Extended nozzle adapter ×1
Screws ×5
User manual
Important information
Specifications

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë