Xiaomi Mi Watch S1 Active Strap

14,90

Rryp per orat e menqura S1 Active/S1 dhe Mi Watch

Ngjyra
Foresent Green

14,90

Blej Tani
Në shportë
SKU: N/A Categories:

Per orat e menqura
Amazfit 2 (Stratos) ,Amazfit GTR 2, Amazfit GTR 2e, Amazfit GTR 3/GTR 3 Pro
Amazfit GTR 47mm, Amazfit Stratos 3,  Haylou LS04 RS3,  Haylou LS09B GST
Haylou LS10 RT2, Mi Watc, Xiaomi Watch S1/Active

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë