Mi Smart Home Hub

34,90

Gateway për shtëpinë inteligjente Xiaomi. Sensorët ZigBee dhe Bluetooth mbështesin deri në 100 pajisje të lidhura menjëherë. Pajtueshmëria me Mi Home dhe Apple HomeKit. Lidhshmëria: WiFi 802.11b/g/n 2.4 GHz dhe Bluetooth 5.0.

Disponueshmëria: Në stok

34,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177710872 Categories:

Tipi i produktit
Smart Hub
Përputhshmëria
Android 5.0 e lart
Apple HomeKit
iOS 12 dhe më vonë
Komunikimi
Bluetooth 5.0
Zigbee 3.0
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GH
Furnizimi me energji elektrike
5V / 1A
Gama e lagështisë
0% ~ 99% RH
Lartësia
90 mm
Gjerësia
25 mm
Një grup
Kabelë mikro USB
Mi Smart Home Hub

 

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë