Mi Smart Air Purifier 4 Pro Filter

79,90

Filtri Smart Air Purifier 4 Pro Filtrim me tre shtresa me efikasitet të lartë për të mbrojtur shëndetin tuaj PM2.5 dhe filtrimi i polenit. Filtrimi i flokëve të kafshëve shtëpiake. Eliminimi i erës Mund të përdoret vetëm me Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

*Rekomandohet të ndërrohet filtri çdo 6–12 muaj.

Disponueshmëria: Në stok

79,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177743672 Category:
Filtri Smart Air Purifier 4 Pro Filtrim me tre shtresa me efikasitet të lartë për të mbrojtur shëndetin tuaj PM2.5 dhe filtrimi i polenit. Filtrimi i flokëve të kafshëve shtëpiake. Eliminimi i erës Mund të përdoret vetëm me Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro

*Rekomandohet të ndërrohet filtri çdo 6–12 muaj.

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë