Mi Motion Sensor

24,90

Sensori i lëvizjes inteligjente Mi për grupin e sensorëve të zgjuar Mi, sensori i lëvizjes Mi Smart zbulon lëvizjen e kafshëve dhe njerëzve. Sensori inteligjent do t’ju njoftojë për lëvizjet e padëshiruara në dhomën apo ambientin e zgjedhur.

Disponueshmëria: Në stok

24,90

Disponueshmëria: Në stok

Blej Tani
Në shportë
SKU: 6934177710841 Categories:

Kategoritë

_____________________________

Lista e deshirave

_____________________________

Kontakt

info@xiaomistore-ks.com
+383 (48) 44 55 00
Albi Mall, Kati 0 – Hyrja B, Prishtinë